torstai 29. joulukuuta 2016

Ovatko ylläpitäjät huolimattomia?

Yritin päästä mukaan vieraskirjaroolipeliin. En päässyt. Tämä tuli minulle varsinaisena yllätyksenä (koska en ole koskaan saanut hylättyä kun olen hakenut foorumipeleihin mukaan). Tässä päästäänkin  postauksen aiheeseen: Ovatko foorumiroolipelien ylläpitäjät huolimattomia? 

Selasin vanhaa hahmoani läpi. Ulkonäkökuvauksesta löytyi turhia täytesanoja. Mitä oli tapahtunut hyväksynnässä? Hyväksytty, eikä edes huomautettu. Selaan aika uutta hahmoani läpi. Menneisyydessä ei  lue kaikki mitä on hahmon historiassa ilmennyt (tämä siis tehty hahmopörssihahmosta). Mitä tehtiin hyväksynnässä? Läpi meni. Eikä edes huomautettu. Tosin silloin huomautettiin hahmosivujen tekstin väreistä. 

Yhteenveto: joidenkin roolipelien omistajat ovat huolimattomia. Tässä korostan sanaa joidenkin, sillä tuskinhan Suomen jokainen ylläpitäjä päästää jokaisen vastaantulevan pelaajan läpi. Toki tässäkin asiassa voi olla turhantarkka. 

2 kommenttia:

  1. Taidan tietää mihin peliin yritit hakea.. Yritin huomauttaa heille, että hylkäyssyy oli väärä, ja korjata myöskin toista ylläpidon tekemää mokaa. Mitä tapahtui? Viesti poistettiin ja sain IP bannit :-D
    Naurettavaa, ottaen huomioon että siellä jaksetaan nipottaa kirjoitusvirheistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, noi munkin virheet oli sellasii mitkä ylläpito itse olisi voinut korjata ja huomauttaa pelaajalle niin että jatkossa muistaa. :/
      + Siellä väitetään että peli olisi aloittelijaystävällinen. No ei siltä kamalasti vaikuta. :--D

      Poista