perjantai 24. helmikuuta 2017

Ikä ja kokemus hahmopyynnön yhteydessä

Hyvää päivää/iltaa kaikille!
Huh. Viime postauksesta onkin jo aika. No, sitä paremmilla mielin tämän päivän aiheeseen! Se on nimittäin nyt et olisi kyllä arvannut ikä ja kokemus hahmopyynnössä. Pitäisikö niitä yksityisiä tietoja edes kysyä?

Minun mielestäni vastaus tähän kysymykseen on ehdoton (ja kursiivilla korostettu) ei. Syy tähän on yleisesti näiden tietojen yksityisyys (tämähän on kaikkien omien tietojensa julkistavien mielipidekysymys mutta) ja nimenomaan se, mitä sen alaikäisen pelaajan vanhemmat mahtavat lapsensa päätöksestä tykätä. Jälkimmäinen toki on toki aikuisten pelaajien itsensä päätettävissä, mutta minä ainakin tykkään jonkinasteisesta yksityisyydestä. Ihan sama asia kuin Robin vaihtaisi autonsa tummennetut ikkunalasit normaaleihin ja huutelisi kotiosoitettaan julkisesti. Ette tykkäisi varmaan?

Kokemuksesta. Minun mielestäni ylläpitäjät eivät hyödy siitä millään tavalla, kun samalla kailottavat roolipelin kotisivulla aloittelijaystävällisyydestä. Okei, ehkä he haluavat auttaa aloittelijaa, mutta... Miksi laittaa nämä kyseiset tiedot pakollisiksi? Kuitenkaan 95% niistä roolipeliin hakijoista eivät ole aloittelijoita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti